Aanvraagprocedure

U kunt zich op vier manieren bij ons aanmelden:
- Per intakeformulier te downloaden op onze site, in te vullen en aan ons te retourneren via de mail
- Via telefonische afspraak. Wij zijn bereikbaar op 0181-507885 tussen 9.30 uur tot 11.00 uur
- U kunt ons ook direct mailen met het verzoek om contact op te nemen
- Langs komen op ons inloopspreekuur op woensdag van 9.30 uur tot 13.00 uur in het wijkcentrum de Akkers,
  Lenteakker 5, 3206 TB Spijkenisse

info@detweesprongfinancials.nl


Bij de intake wordt het intakeformulier besproken, ingevuld en ondertekend. Tijdens de intake worden de voorwaarden en procedures besproken. En zal er een checklist worden achtergelaten welke documenten er nodig zijn om bewindvoering of budget-/inkomensbeheer te kunnen opstarten.

Bij budget-/inkomensbeheer wordt direct gestart met de financiële situatie te inventariseren & analyseren. Indien dit, in afwachting van de beslissing van de Kantonrechter, later wordt omgezet in bewindvoering is de start van budget-/inkomensbeheer altijd de uitgebreide versie.

Van belang in dit proces is dat de benodigde stukken zo snel mogelijk bij ons kantoor worden aangeleverd. Dit in het belang om zo snel mogelijk de inventarisatie/analyse te kunnen doen.
Er zal bij budget-/inkomensbeheer een plan van aanpak worden gemaakt samen met de cliënt. Hierin worden de doelen duidelijk en concreet gesteld om door middel van financieel beheer orde te brengen in u financiële situatie.

Bij het beëindigen van het budget-/inkomensbeheer is het bespreekbaar dit gefaseerd te doen en u hierin te begeleiden en te ondersteunen. Met als voordeel dat u er niet direct alleen voorstaat.

Tijdens de gehele periode van het budget-/inkomensbeheer zal u op de hoogte worden gehouden van de financiële situatie. U krijgt inloggegevens om in uw dossier mee te kunnen kijken.

Bij vragen kunt u tijdens het telefonisch spreekuur De Tweesprong bellen, maar u kunt u ons ook altijd mailen info@detweesprongfinancials.nl

U dient er rekening mee te houden dat er tijdens het gehele proces zaken tegen kunnen zitten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld beslagleggingen of inbeslagname. Ook hierbij zullen wij u begeleiden en ondersteunen.


Ontwerp en realisatie door DWS-Design